Llar d’infants a Sant Jaume de Llierca

Lloc: Sant Jaume de Llierca
Data: 2007-2008

Tipus de treball: Direcció de l’execució material de l’obra.
Arquitecte: Marc Torra i Ferrer.

El projecte

El projecte contempla la construcció d’una llar d’infants, es tracta d’un edifici aïllat d’una sola planta encaixat al terreny en un punt del talús. La coberta coincideix amb el pla superior del talús i el paviment amb la cota inferior del talús. La forma de l’edifici és un trapezi que augmenta la seva dimensió en planta a mida que ho fa la plataforma on s’emplaça.

A partir de l’objectiu fixat, i una vegada analitzades la situació actual i les característiques del lloc, es planteja una proposta basada en el compliment de programa de necessitats, sotenibilitat, eficiència enegètica i integració paissatgística.